Naš tim

Tim Misita PR&Communication čini grupa profesionalaca koji vole svoj posao. ”Verujemo u to da vredan i kreativan rad stvara najbolje poslove i pruža mnoštvo različitih prilika i mogućnosti.” – TIM Misita PR&Communication

Đorđe Misita
Đorđe Misita Direktor

Osnivač i direktor Misita PR & Communication d.o.o. U svom svakodnevnom radu kombinuje znanja iz različitih oblasti. Bavi se sertifikacijom telekomunikacionih uređaja, tender menadžmentom i ostalim relevantnim konsultantskim aktivnostima. Misita PR&Communication d.o.o. Beograd je ovlašćena da u ime i za račun Motorola Solutions na području Srbije učestvuje u sertifikaciji portfolia ove kompanije.

Jelena Misita
Jelena Misita Senior PR Consultant

Suosnivač agencije Misita PR&Communication d.o.o. Beograd i savetnik za odnose s javnošću. Diplomirala je na Filološkom fakultetu i završila MBA studije u London School of Commerce. Odnosima s javnošću se bavi od 2003. godine, pretežno u oblasti zdravstva.

Ana Jovanić Stošić
Ana Jovanić Stošić Savetnik za odnose s medijima

U oblasti komunikacija u zdravstvu radi od 2009. godine, a iskustvo je sticala u specijalizovanim agencijama za odnose s javnošću. Višegodišnje znanje je stekla u radu sa različitim klijentima kako u oblasti inovativne tako i generičke industrije.